Też dorzucę coś od siebie, bo troszkę czasu poświęciłem. Kompleksowe czyszczenie w środku + skóra. Na wierzch wosk. Z silnika wszystko co plastikowe. Więcej zdjęć już nie mam, bo się wybrudził.
Grrr ... dziś spędziłem 9 godzin na myciu, glince, primmerze, wosku i takie tam.
Ręce odpadają. Cieszy tylko fakt, że po dwóch latach użytkowania bez wosku, quartzów i innych wynalazków praktycznie zero rys... Za wyjątkiem maski - kot i kamienie odcisnęły piętno Zatem decyzja o zakupie polerki zapadła, a co za tym idzie czas na powłokę. :diabelski_usmiech
Po wymyciu? S17 najwiekszy oszust z dostepnych na rynku
Przyznam się bez bicia - nie. Bo i tak całe auto będę machał 400-2500-400 prawdopodobnie w przyszły weekend. Chciałem tylko Scholla na DA sprawdzić. Ale dzięki za informację o maskowaniu, będę wiedział na przyszłość.
Enriquez, jak rozrywkowo to rozrywkowo co do powłok to u mnie cquartz lezy rok i ma sie nieźle ostatnio widziałem modeste w akcji i jest super :diabelski_usmiech
OII 2.0TDI BKD+DSG Elegance
Auto Detailing: Dream Car Studio
(znajdź również na fb)
Enriquez, jak rozrywkowo to rozrywkowo co do powłok to u mnie cquartz lezy rok i ma sie nieźle ostatnio widziałem modeste w akcji i jest super :diabelski_usmiech
Mickul, mój garaż nie taki duży jak Twój ale daliśmy rade... dzięki za wspólną pracę, wyszło super.
Auto oddałem klientowi i nie mógł przestać mówić WOW. Poczynając od efektu lakieru (bez ryski, czyste odbicia) po próbkę wosku (jak oddawałem to kropił deszcz i kropelkowało super) kończąc na WOW jak zobaczyć odnowioną, skórę po renowacji.
niebawem zdjęcia z całej pracy oraz kilka zaległych
My "Silver" http://forum.octaviaclub.pl/viewtopic.php?t=66739
Pimpness Car Detailing - renowacja lakieru, pranie tapicerki, renowacja skóry, czyszczenie i konserwacja tapicerki skórzanej, renowacja reflektorów, powłoka kwarcowa, kompleksowe czyszczenie pojazdów.
Mickul, Panie, toś Ty był dobre 30 km ode mnie. Chmura widać szła od Gliwic do dąbrowy Lało tak jak na filmiku ale jak Pajero było już w garażu klienta
My "Silver" http://forum.octaviaclub.pl/viewtopic.php?t=66739
Pimpness Car Detailing - renowacja lakieru, pranie tapicerki, renowacja skóry, czyszczenie i konserwacja tapicerki skórzanej, renowacja reflektorów, powłoka kwarcowa, kompleksowe czyszczenie pojazdów.
gusiak11, wie co mówi. Ja mam położony na szybach C5 i jest po prostu super. Jadąc autostradą w ulewę, bo to nie był deszcz, to byla ulewa, nie używałem wycieraczek, gdyż cała woda z szyby zostawała zdmuchiwana i nie było takiej konieczności. Rewelacja !!
Komentarz